Welke diensten heeft Kempet ICT u te bieden?

  • Pre-sales advies en consultancy.

  • Beheer en onderhoud van het netwerk, serversystemen en werkplekken op afstand (remote support).

  • Beheer en onderhoud van de security infrastructuur (firewall, anti-virus, anti-spam).

  • Implementatie en onderhoud van Monitoring en Alerting.

  • Uitrol en vervanging ICT infrastructuren en werkplekken.

  • Professionele Support 

 

Pre-Sales advies en consultancy

Kempet ICT helpt u graag met het geven van gedegen advies op het gebied van automatisering en automatiseringsprocessen . Hierbij staan zaken als de aard van de bedrijfsvoering, bedrijfsdoelstellingen (korte en lange termijn), wensen, eisen en draagkracht centraal. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het reduceren van de Total Cost of Ownership van ICT middelen (terugdringen van beheer en exploitatiekosten, kosten voor aanschaf van hard en software en het toetsen van beoogde investeringen aan de ICT visie en strategie).
  • Advies over inrichting en aanschaf van ICT infrastructuren (o.a. virtualisatie, security, storage, wireless en networking, werkplekken).

Beheer en onderhoud van het netwerk, serversystemen en werkplekken

Wij nemen de volledige zorg over het netwerk, serversystemen en werkplekken uit handen. Wij voeren deze werkzaamheden het liefst op afstand uit. Maandelijks beheer op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Beheer en onderhoud van de security infrastructuur

Kempet ICT neemt opdrachtgevers ook graag de volledige zorg over de bestaande securityinfrastructuur uit handen. Hierbij kunt u denken aan het beheer van firewalls, het beheren en updaten van anti-virus en anti-spam devices en security policies.

Uitrol en vervanging ICT infrastructuren

Wij zijn ook beschikbaar voor de uitrol van backoffice systemen en werkplekken met bijbehorende infrastructuur om deze aan elkaar te koppelen en te beveiligen. Hierbij draagt Kempet ICT de volledige verantwoording over het project (architectuur, het samenstellen van het projectplan, uitvoering en de levering van de benodigde hard en software).

Professionele support.

Doordat wij in het bezit zijn van recente certificeringen bent u verzekerd van een correcte en juiste oplossing voor uw storingen, problemen en vragen. Tevens zijn al onze processen gebaseerd op ©ITIL.

Copyright © 2014 Kempet ICT